Obligați să meargă în genunchi pe stradă Magazin

Obligați să meargă în genunchi pe stradă

The New York Post a relatat că o companie din China și-a obligat angajații să meargă în genunchi drept pedeapsă, după ce șefii nu au fost mulțumiți de rezultatele muncii lor, în urma bilanțului de final de an. Acest incident s-a petrecut pe o șosea aglomerată din Zaozhuang, angajații mergând în spatele unui bărbat care ținea un steag cu numele companiei lor pe el, în văzul spectatorilor care se uitau șocați.

Chinul angajaților a luat sfârșit în momentul în care un polițist a văzut întregul incident și a decis să intervină. Drept urmare, activitatea companiei a fost temporar suspendată.

Șefii companiei au susținut că ei au încercat doar să își motiveze angajații care nu au reușit să îndeplinească obiectivele de vânzări.

În ultimii ani, au existat mai multe astfel de incidente în întreaga țară. Anul trecut, imagini cu angajații unei companii, care au fost aliniați și plesniți peste față după ce au avut rezultate slabe la muncă, au devenit virale pe rețelele sociale. Într-un alt incident, un salon de înfrumusețare din Nanchang a încercat să își „motiveze” angajații forțându-i să se plesnească unul pe celălalt peste față în timpul unui eveniment aniversar.

În 2017, angajații unui studio foto din China au fost obligați să bea apă din toaletă, iar în 2016 angajații unei companii de vânzări au fost forțați să bea vin, care conținea viermi vii, de față cu ceilalți colegi. Un angajat a spus că aceasta nu a fost prima dată când un astfel de incident a avut loc, spunând că anterior au fost forțați să mănânce calamari vii și furnici drept pedeapsă.

(sursă foto: foreignbrief)