Pistoale cu apă împotriva pescărușilor care fură mâncare Magazin

Pistoale cu apă împotriva pescărușilor care fură mâncare

Pescărușii nu sunt bineveniți la masă. Dacă v-ați luptat vreodată cu o astfel de pasăre pentru o bucată de pește sau un chips, atunci puteți înțelege de ce prezenţa lor în zonele de coastă devine de multe ori o adevărată bătaie de cap pentru locuitori, dar și pentru proprietarii de restaurante sau terase.

Un restaurant din Perth, Australia, a decis să ia măsuri în legătură cu acest lucru, pentru a împiedica pescărușii intruși să le întrerupă masa clienților.

Toby Evans, proprietarul localului, era îngrijorat că prezența păsărilor îi va afecta afacerea, așa că a cumpărat câteva pistoale cu apă și le-a lăsat pe mese. El a spus că a încercat toate metodele, inclusiv să monteze sperietori bufnițe sau șoimi, dar nimic nu părea să funcționeze.

În cele din urmă, a găsit o soluție, care, spune el, a dat rezultate și, în plus, nu a primit plângeri de la niciun client.

În prezent, nu există niciun program împotriva pescărușilor de pe coasta Australiei de Vest, însă ei au găsit o soluție rapidă, care combate această problemă și care le permite, în același timp, clienților să se și distreze puțin.

(sursă foto: The Takeout & Reuters)