Real Madrid a oferit marea surpriză a etapei a doua a grupelor UCL Sport

Real Madrid a oferit marea surpriză a etapei a doua a grupelor UCL

Etapa a doua a fazei grupelor din UEFA Champions League, cea mai puternică competiție fotbalistică intercluburi din lume, s-a desfășurat marți și miercuri, cu câteva rezultate surprinzătoare printre cele 16 meciuri.

În grupa A, Atletico Madrid a trecut de belgienii de la FC Brugge cu 3-1, în schimb ce, pe Westfalenstadion, în Germania, Borussia Dortmund a dat o adevărată reprezentație de forță în fața francezilor de la AS Monacă, învingând cu 3-0. Clasamentul grupei este condus de Borussia (6p), care are un golaveraj mai bun decât Atletico (6p). Brugge și Monaco nu au niciun punct.

În grupa B, FC Barcelona a trecut cu 4-2 de Tottenham Hotspur pe Wembley, în timp ce italienii de la Internazionale Milano au învins pe terenul celor de la PSV Eindhoven cu 2-1. Barcelona și Inter au câte 6 puncte, în timp ce adversarele lor nu au acumulat niciun punct.

Grupa C este foarte echilibrată. PSG a trecut cu 6-1 de Steaua Roșie Belgrad, în timp ce Napoli a învins în ultimul minut pe FC Liverpool (1-0). Clasamentul este condus de Napoli (4p), care este urmată de Liverpool (3p), PSG (3p) și Steaua Roșie (1p).

În grupa D, cele două meciuri de aseară s-au încheiat 1-0. Porto a învins Galatasaray, iar Schalke a bătut la Moscova, pe Lokomotiv. Clasament: Porto (4p), Schalke (4p), Galatasaray (3p), Lokomotiv (0p).

Grupa E a însemnat, marți, Bayern – Ajax (1-1) și AEK Atena cu Benfica (2-3). Aici, nemții și olnadezii au câte 4 puncte, în timp ce Benfica are 3, iar AEK niciunul.

În grupa F, Manchester City a bătut în extremis pe terenul debutantei Hoffenheim (2-1), în vreme ce Lyon, pe teren propriu, a remizat 2-2 cu Shahtior într-un meci disputat fără spectatori. După două etape, Lyon are 4 puncte, Manchester City 3, Shahtior 2, iar Hoffenheim 1 punct.

Grupa G a propus marea surpriză a etapei a doua a grupelor, cu victoria celor de la CSKA Moscova (1-0) în fața campioanei Real Madrid. În aceeași grupă, AS Roma a făcut instrucție cu Viktoria Plzen, pe Olimpico (5-0). CSKA are 4 puncte, Real și Roma câte 3, iar Plzen 1 punct.

Grupa H a însemnat o victorie lejeră pentru Juventus (3-0) cu Young Boys și un nou pas greșit pentru Jose Morinho și Manchester United (0-0 cu Valnecia). Juventus conduce grupa cu 6 puncte, United e pe locul secund cu 4, Valencia are 1 punct, iar Young Boys 0.

foto