Simona Halep aduce trofeul de la Roland Garros la București Sport

Simona Halep aduce trofeul de la Roland Garros la București

Simona Halep, locul 1 WTA, va ajunge astăzi, la ora 16:15, în România cu trofeul de la Roland Garros, primul său titlu major de Grand Slam. Sportiva de 26 de ani a câștigat, sâmbătă, turneul, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA.

În această seară, începând cu ora 20:00, Primăria Capitalei organizează o ceremonie în onoarea sa, în cadrul căreia Halep, cetățean de onoare al Bucureștiului, va prezenta românilor replica trofeului cucerit la Paris. Evenimentul va avea loc la Arena Națională, în fața zonei VIP – intrarea oficială.

Inițial, Simona și cei din staff-ul ei au solicitat aprobare pentru un eveniment în piață, însă Primăria Capitalei a programat ceremonia în fața celui mai mare stadion al țării, motivând că timpul a fost prea scurt pentru a obține toate aprobările necesare.

„Mâine seară, la ora 20:00 pe Arena Națională din București voi prezenta trofeul primit pentru câștigarea primului turneu de Grand Slam. Roland Garros 2018. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă aștept la Arena Națională”, a trasmis duminică seară Simona Halep, pe Facebook.

(sursă foto: ciao)