„Singur acasă”: ce s-a întamplat cu actorii filmului? Magazin

„Singur acasă”: ce s-a întamplat cu actorii filmului?

„Singur acasă”, chiar și după 29 de ani de la lansare, rămâne unul dintre cele mai urmărite filme de Crăciun. V-ați întrebat vreodată ce au făcut actorii în această perioadă și cum arată acum?

Macaulay Culkin (Kevin McCallister)

Actorul avea doar 10 ani când l-a jucat pe Kevin, rol ce i-a adus celebritatea în anul 1990. El a mai jucat și în „My Girl” și „Only the Lonely”, înainte de a intra iar în pielea lui Kevin, în continuarea ce are loc în New York.

La vârsta de 18 ani s-a însurat cu Rachel Miner, de care a divorțat patru ani mai târziu. El s-a retras ulterior din lumina reflectoarelor și a început o relație ce a durat 8 ani, alături de actrița Mila Kunis.

Culkin s-a îndrăgostit iar în anul 2017 de Brenda Song, cunoscută pentru rolul său din serialul Disney Channel „The Suite Life of Zack & Cody”. La momentul actual, actorul găzduiește un podcast numit „Bunny Ears”.

Catherine O’Hara (Kate McCallister)

O’Hara era deja o persoană cunoscută la Hollywood, mulțumită mai multor roluri secundare de-a lungul anilor ’80 – cel mai celebru fiind „Beetlejuice” din anul 1988.

După rolul din „Singur Acasă”, au urmat mai multe filme și seriale pentru actriță, printre care „Glenn Martin DDS” and „Skylanders Academy”. Din 2015 apare pe micile ecrane în rolul lui Moisa Rose („Schitt’s Creek”) pentru care a primit un premiu Emmy anul acesta.

John Heard (Peter McCallister)

De-a lungul carierei sale de patruzeci de ani la Hollywood, Heard a devenit un actor respectat și cunoscut, deoarece a jucat în multe filme și piese de teatru. Din păcate, acesta a murit în 2017, la vârsta de 71 de ani.

Heard a apărut în mai multe filme cunoscute, inclusiv „Gladiator”, „Beaches” și „The Guardian”. De asemenea, el a apărut în cinci episoade din seria „The Soprano”, în rolul unui detectiv.

Devin Ratray (Buzz McCallister)

„singur acasa”
Sursă foto

Fratele cel mare și rău a lui Kevin este încă cel mai cunoscut rol al lui Devin Ratray, în ciuda faptului că a mai jucat în multe filme de atunci, în mare parte având roluri secundare.

După ce a apărut într-o serie de emisiuni TV de-a lungul anilor – inclusiv „Law & Order: SVU”, „Blue Bloods” și „Chicago Med” – Ratray a apărut cel mai recent în serialul Netflix „Russian Doll” și alături de Jennifer Lopez în filmul „Hustlers” .

Kieran Culkin (Fuller McCallister)

Macaulay Culkin
Sursă foto

Kieran este fratele lui Macaulay Culkin atât în film, cât și în realitate. El a mai apărut în câteva filme după succesul înregistrat cu „Singur Acasă”. În 2002, Kieran a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul principal din „Igby Goes Down”, performanță pe care a copiat-o în 2019 pentru rolul din serialul „Succession” produs de HBO.

Joe Pesci (Harry Lime)

Macaulay Culkin
Sursă foto

De departe, Joe Pesci este cel mai mare nume din distribuția „Singur Acasă”. Pesci, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, a intrat în istoria conematografiei prin cele trei colaborări cu regizorul Martin Scorsese și cu Robert De Niro în „Casino”, „Goodfellas” și „The Irishman”.

Daniel Stern (Marv Merchants)

Macaulay Culkin
Sursă foto

Actorul a reușit să își facă numele cunoscut la Hollywood și după succesul înregistrat cu „Singur Acasă”. El a continuat să înregistreze vocea naratorului în serialul „The Wonder Years” până la finalul acestuia din 1993. Până în prezent, l-am putut vedea în mai multe producții cinematografice sau de televiziune, precum „Shrill” sau „James vs. His Future Self”.

Alte articole similare.

Sursă foto