Stranger Things, sezonul 3 – ce știm până acum Magazin

Stranger Things, sezonul 3 – ce știm până acum

Stranger Things, serialul produs de Netflix care a captivat o lume întreagă cu povestea și personajele sale, se pregătește pentru cel de-al treilea sezon, conform presei americane. După succesul fulminant pe care l-a înregistrat povestea copiilor din primele două serii, producătorii au declarat că, cel mai probabil, serialul se va opri după 4 sezoane.

Când va apărea sezonul 3?

Netflix a confirmat oficial un nou sezon, dar nu a lansat și o dată pentru acesta. Între primele două sezoane, am avut de așteptat 15 luni. Mult prea mult, dacă ne întrebați pe noi.

Având în vedere că lucrurile devin din ce în ce mai mari și mai complicate și că, odată cu ele, cresc și pretențiile și așteptările în rândul fanilor, cel mai probabil producătorii nu se vor grăbi cu lansarea noului sezon. Dacă toate lucrurile merg conform planului, atunci sezonul 3 ar trebui să aterizeze în casele oamenilor undeva la începutul anului 2019. Mai mult decât atât, David Harbour, actourl care joacă rolul șerifului, a declarat în decembrie anul trecut că frații Duffer, creatorii serialului, au nevoie de timp pentru a scrie seria a 3-a și că aceasta va apărea, cel mai probabil, în 2019.

Au început filmările?

Da, filmările au debutat pe 23 aprilie.

Câte episoade vom avea?

Producătorul executiv Shawn Levy a declarat pentru Glamour că această seria va avea 8 sau 9 episoade. De asemenea, a declarat că deja știe ce urmează să se întâmple cu fiecare dintre personaje.

TV Line a confirmat, până la urmă, că sezonul 3 din Stranger Things va avea 8 episoade.

Ce personaje vom vedea?

De la început trebuie spus că vor apărea toate personajele atât de îndrăgite de public în primele două serii. Mai mult decât atât, acestea vor fi completate de altele noi, care vor întregi tabloul unui nou sezon ce se anunță a fi fascinant.

sursa foto: comicbook.com