Top 3 – Cele mai așteptate seriale din 2019 Magazin

Top 3 – Cele mai așteptate seriale din 2019

Dacă ieri am făcut un top al celor mai mari și mai spectaculoase producții cinematografice ale acestui an, astăzi ne îndreptăm atenția către cele mai așteptate seriale care vor reveni în 2019.

Uitându-ne la lista nominalizărilor de la Globurile de Aur de anul aceasta ne-am dat seama că numele cu adevărat mari au lipsit. Dar acest lucra pare că se va schimba anul acesta, unele dintre cele mai mari producții în serie din toate timpurile urmânde a reveni cu noutăți pe Netflix sau la HBO.

Iată mai jos, așadar, care sunt cele trei seriale pe care musai, musai nu trebuie să le ratați în 2019 pentru a nu rămâne în afara lumii. 🙂

GAME OF THRONES – SEZONUL FINAL

Game Of Thrones este, probabil, cel mai urmărit serial de televiziune din toate timpurile. Impactul pe care producția HBO l-a avut asupra întregii populații a planetei a fost unul uriaș, comparabil doar cu cel pe care seriile de filme de lung metraj Lord Of The Rings, Harry Potter sau Star Wars le-au mai avut.

În luna aprilie a acestui an, HBO promite un final grandios pentru Game Of Thrones. Sezonul opt al seriei va cuprinde doar șase episoade și este anunțat ca fiind dintre cele mai așteptate din istoria televiziunii.

STRANGER THINGS – SEZONUL 3

Stranger Things este, probabil, cea mai frumoasă surpriză în materie de seriale de televiziune din ultimii ani. Povestea fascinantă a lui Eleven și a prietenilor săi a cucerit o lume întreagă, iar după două sezoane extraordinare, în 2019 este programat cel de-al treilea. Mai exact, al treilea capitol al poveștii va apărea pe Netflix în vară și reprezintă, de asemenea, unul dintre cele mai așteptate seriale din lume.

Sezonul trei din Stranger Things va fi compus din opt episoade și va fi publicat pe Netflix, integral, în data de 4 iulie.

TRUE DETECTIVE – SEZONUL 3

True Detective este o altă producție de excepție marca HBO. Serialul cu detectivi ai colosului american a ajuns la cel de-al treilea sezon, dar, după cum bine știm, fiecare sezon al serialului urmărește o altă poveste, cu alte personaje, cu altă distribuție. După ce Matthew McConaughey și Woody Harrelson s-au făcut remarcați în primul sezon, iar Colin Farrell în cel de-al doilea, a venit rândul lui Mahershala Ali să primească onoarea rolului principal în noua serie.

True Detective, sezonul 3, va fi disponibil pe HBO începând din 13 ianuarie și va fi format din opt episoade.