Kit Harington s-a internat într-un centru de reabilitare Magazin

Kit Harington s-a internat într-un centru de reabilitare

Actorul care a jucat rolul lui Jon Snow în serialul de succes „Game of Thrones”, Kit Harington, s-a internat într-un centru de reabilitare, din cauza stresului și a problemelor cu alcoolul.

„Kit a decis să folosească această pauză din programul său ca o oportunitate de a petrece ceva timp la un centru de sănătate, pentru a-și rezolva niște probleme personale”, a spus reprezentantul actorului.

Actorul s-a internat într-un centru privat din Connecticut cu câteva săptămâni înainte de difuzarea ultimului episod al serialului ce l-a făcut celebru, pe data de 19 mai. Centrul de reabilitare, care implică costuri de peste 120.000 de dolari lunar, îşi învaţă pacienţii să-şi gestioneze eficient stresul şi emoţiile negative.

„Sfârșitul serialului a fost un moment greu pentru Kit”, a declarat o sursă pentru Page Six. „A fost un proiect la care au lucrat toți din greu timp de mulți ani, iar acum el a realizat că s-a terminat cu adevărat și se întreabă ce va urma. El se află la clinică pentru probleme cu stresul și oboseala, însă și din cauza alcoolului”. În ianuarie anul trecut, actorul a fost dat afară dintr-un pub din New York după o dispută cu un grup de persoane. 

Într-un interviu recent pentru publicația Variety, actorul a declarat că a început să meargă la terapie după ce a aflat soarta personajului său. „A fost un moment în care am început terapia și să vorbesc cu oamenii. Mă simțeam foarte nesigur și nu vorbeam cu nimeni”.

Soţia actorului, actriţa Rose Leslie, şi-a arătat sprijinul faţă de decizia lui Kit, mai spune sursa citată în Page Six: „Soţia lui este alături de el, îl susţine. Toţi cei din jurul lui şi-au dorit ca el să se odihnească. În prezent, el are nevoie doar de linişte şi pace”.

Ultimul episod din serialul „Game of Thrones” a fost difuzat pe HBO pe data de 19 mai, iar săptămâna aceasta a fost lansat un documentar care arată povestea din culisele serialului.