Doar o săptămână până la marea premieră a sezonului final din Game of Thrones Magazin

Doar o săptămână până la marea premieră a sezonului final din Game of Thrones

În noaptea de duminică spre luni, lumea se va opri în loc pentru fanii Game of Thrones, unul dintre cele mai de succes producții de televiziune din toate timpurile. Atunci va fi difuzat de HBO primul episod al ultimei serii Game of Thrones (sezonul 8), care va pune capăt serialului. Ultima serie este programată să aibă doar 6 episoade, ce-i drept, cu durate mai lungi, peste media celor de până acum.

Ultimul sezon va răspunde, sau cel puțin așa speră toată lumea, la cele mia importante două întrebări în jurul cărora s-a construit firul epic al serialului: cum se va termina războiul cu Regele Nopții și cine va sfârși pe tronul de fier. Așteptările sunt uriașe, iar trailerul de promovare a sezonului 8, care va închide seria, a demonstrat acest lucru: peste 21 de milioane de vizualizări au avut cele două minute de imagini din ultimul sezon în doar 19 ore de la publicarea acestora pe canalul de YouTube al seriei! În acest moment, trailerul contabilizează aproape 54 de milioane de vizualizări.

Actorii principali ai seriei au fost, după cum era de așteptat, extrem de zgârciți în declarațiile privitoare la evenimentele care vor avea loc în ultimul capitol al poveștii. Emilia Clarke, actrița care o intrepretează pe Daenerys a declarat în urmă cu câteva zile pentru reprezentanții presei din Statele Unite ale Americii că după ce a citit scenariul ultimului sezon a ieșit să se plimbe ore bune pe străzile din Londra, plângând.

Fenomenul Game Of Thrones este atât de mare, încât oamenii donează pe YouTube sume considerabile creatorilor de conținut video care analizează și explică în detaliu ceea ce se întâmplă în serial și acelora care lansează ipoteze cât mai credibile cu privire la modalitățile în care seria se poate încheia în luna mai.

Producătorii serialului au luat o pauză de doi ani de la sezonul șapte, pentru a avea timp să pregătească așa cum trebuie marele final al seriei bazate pe cărțile scrise de George R. R. Martin. Aceștia au anunțat că marea bătălie de la final va fi cea mai lungă și mai spectaculoasă astfel de scenă filmată vreodată.