Top 14 emisiuni TV de așteptat în 2022 Magazin

Top 14 emisiuni TV de așteptat în 2022

În 2020, rețelele de televiziune și streamerii deopotrivă au înregistrat o creștere neașteptată a obiceiurilor de vizionare, deoarece pandemia de Covid-19 a forțat oamenii din întreaga lume să stea acasă. Nu a fost deloc surprinzător că mai mult timp petrecut acasă însemna mai multe ore stând în fața televizorului. Cu toate acestea, chiar și acum, la aproape doi ani după ce cuvântul „coronavirus” a intrat pentru prima dată în lexiconul universal, încă petrecem o mulțime de timp pe canapele noastre, urmărind o emisiune sau alta. De ce nu? Sunt o mulțime de emisiuni TV bune și chiar mai multe pe drum. Citește mai departe pentru a vedea câteva dintre emisiunile TV, noi și care revin, care apar în 2022.

House of the Dragon (HBO)

În loc să valorifice succesul „Game of Thrones” cu o continuare bazată pe unul dintre personajele care au rămas în viață la sfârșitul celor opt sezoane ale epicului original, HBO continuă franciza cu o serie prequel. Bazat pe „Fire & Blood” al lui George R.R. Martin, acest spectacol are loc cu câteva sute de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones”. Urmează războiul civil de la Targaryen, care a devenit cunoscut drept dansul dragonilor. Primul sezon este alcătuit din 10 episoade, iar directorii HBO văd filmări sosite de luni de zile. Așa că, deși serialul poate să nu fie chiar după colț, sosirea sa se apropie cu siguranță.

Obi-Wan Kenobi (Disney+)

Dacă Disney va continua să extindă universul Războiul Stelelor, este plăcut să-l vedem revenind la personaje și teren familiar, mai întâi cu Boba Fett și acum cu Obi-Wan Kenobi. Regizorul Deborah Chow a descris serialul ca având loc într-un „timp întunecat”, la 10 ani după evenimentele din Războiul Stelelor: Episodul III – Răzbunarea Sith și concentrându-se pe exilul lui Obi-Wan pe Tatooine. Cea mai interesantă parte pentru fanii francizei este că Ewan McGregor va relua rolul lui Obi-Wan și se va reuni cu Hayden Christensen în rolul lui Darth Vader. Joel Edgerton, Kumail Nanjiani, Indira Varma, O’Shea Jackson Jr și Maya Erskine, de la Pen15, vor juca împreună.

The Dropout (Hulu)

Povestea lui Elizabeth Holmes și modul în care a înșelat comunitatea medicală cu planul ei de a revoluționa testele de sânge fără capacitatea reală de a face acest lucru au captivat publicul atunci când a apărut prima dată printre titluri.

ABC a produs un podcast intitulat „The Dropout” care face referire la statutul lui Holmes ca fostă studentă la Universitatea Stanford. Astfel, ea a devenit subiect de interes documentar, precum și adaptarea scenariului. Versiunea lui Hulu a poveștii ei este următoarea.

Kate McKinnon a fost inițial atașată să joace rolul lui Holmes, dar a trebuit să renunțe, iar Amanda Seyfried a preluat rolul. Acest lucru a cauzat, fără îndoială, întârzieri în lansarea proiectului în 2022.

Holmes este în prezent în proces și dacă serialul va face vreo ajustare suplimentară pentru a adăuga acea parte a poveștii ei la seria de episoade este parțial ceea ce face ca acest serial să fie atât de anticipat.

Inventing Anna (Netflix)

Creată și produsă executiv de Shonda Rhimes, această serie limitată va fi lansată în februarie. Este inspirată din articolul din New York Magazine, „Cum Anna Delvey a păcălit oamenii petrecerii din New York”, scris de Jessica Pressler.

O are în rol principal pe Julia Garner din „Ozark” în rolul titularului Anna, un fraudator născut în Rusia care a creat identitatea fictive a lui Delvey, pretinzând că este o moștenitoare germană bogată. De asemenea, Anna Chlumsky, care joacă rolul jurnalistului care se ocupă de cazul Annei. Cele două personaje dezvoltă o legătură dragoste-ura în timp ce Anna navighează pe scena socială din New York pentru a-și face prieteni și a le fura banii, în timp ce Vivian investighează dacă Anna este doar o escroacă sau ceva mai mult.

The Lord of the Rings (Amazon)

Difuzarea prequelului epic și scump pentru franciza de romane titulare a lui J.R.R. Tolkien va avea premiera pe 2 septembrie.

Amplasat în timpul așa-numitei epoci a doua, care este cu mii de ani înaintea evenimentelor atât din cărți, cât și din „The Hobbit”, seria dramatică urmărește o distribuție de ansamblu de personaje care trebuie să se confrunte cu mult temuta reapariție a răului spre Pământul de Mijloc.

Acest ansamblu îi include pe Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia. Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman și Sara Zwangobani.

Pam and Tommy (Hulu)

Infamul cuplu de celebrități, Pamela Anderson și Tommy Lee, primește un tratament biopic comic în viitoarea serie limitată numită pentru ei.

Cu Lily James și Sebastian Stan, serialul se concentrează pe lansarea “sex tape”-ului lui Anderson și Lee, care a fost primul videoclip viral din istorie. 

Nicio persoană din viața reală nu este implicată în serial, așa că a spune că spectacolul va dezvălui ce s-a întâmplat cu adevărat între ei sau cu acea înregistrare nu este destul de exact. Cu toate acestea, este o bucată din istoria culturii pop pregătită pentru a fi explorată.

Peacemaker (HBO Max)

John Cena își aduce în centrul atenției titularul Peacemaker într-o nouă serie care începe pe 13 ianuarie. Cena reia rolul pe care l-a debutat în „Suicide Squad” din 2021 și se reunește cu scenaristul-regizor James Gunn în acest proces.

La sfârșitul acelui film, Peacemaker (născut Christopher Schmidt) a fost lăsat într-o poziție precară, dar în serial revine și reia legătura atât cu vulturul lui pleșuv, Eagley, cât și cu echipa Amanda Waller (interpretată de Steve Agee, Danielle Brooks, Jennifer Holland și Chukwudi Iwuji).

The Sandman (Netflix)

Lumile pe care Neil Gaiman le creează pe pagină sunt întotdeauna complexe și bogate, cu oportunități ample pentru imagini uimitoare din punct de vedere vizual. Acesta este ceea ce se așteaptă de la „The Sandman”, o adaptare live-action a seriei sale DC Comics, care a fost publicată pentru prima dată în urmă cu mai bine de trei decenii.

Serialul îl urmărește pe Morpheus, alias Drem (Tom Sturridge), după ce a scăpat de 105 ani de închisoare pe Pământ. El a fost prins din greșeală de un ocultist care era după Moarte, interpretată de Kirby Howell-Baptiste. Acum, Drem iese într-o lume necunoscută și își propune să recupereze totemurile care îi dau puterea pentru a reconstrui lumea Visării.

Star Trek: Strange New Worlds (Paramount Plus)

Nu există cu adevărat limite pentru univers, în special nu pentru universul „Star Trek”. Cel mai recent din franciză, intitulat „Strange New Worlds”, va explora anii în care căpitanul Christopher Pike (Anson Mount) a fost la cârma U.S.S. Enterprise.

El a fost căpitanul înainte de intrarea lui Kirk. Pike este flancat de prim ofițerul Number One (Rebecca Romijn) și de ofițerul științific Spock (Ethan Peck) în serie. Se presupune că aventurile lor vor aduce povestea „Star Trek” înapoi la rădăcinile ei, mult mai episodice.

The Summer I Turned Pretty (Amazon)

Adaptarea Netflix a seriei de cărți „To All the Boys I’ve Loved Before” a autoarei Jenny Han a fost un succes uimitor, iar acum un alt streamer speră să aibă un astfel de succes.

De data aceasta, adaptarea este o lucrare anterioară a lui Han, prima din seria sa „The Summer I Turned Pretty” fiind lansată din 2009. Autoarea este, de asemenea, mult mai mult implicată în transformarea poveștii ei în ceva pentru ecran. Han a scris pilotul și este co-showrunner, actualizându-și povestea pentru a fi plasată în zilele noastre. Urmărește un triunghi amoros între o tânără (Lola Tung) și frații Conrad (Christopher Briney) și Jeremiah (Gavin Casalegno), precum și schimbarea relațiilor dintre mame și copiii lor.

Wednesday (Netflix)

Lumea înfiorătoare, ciudată, misterioasă și înfricoșătoare a „Familiei Addams” este văzută puțin mai mult printr-o lentilă feminină decât în trecut.

Acest serial viitor o urmărește pe fiica de 16 ani din familie, înscrisă în Nevermore Academy. Titularul Wednesday (Jenna Ortega) trebuie să jongleze cu stăpânirea abilității ei psihice cu oprirea unei crize monstruoase care terorizează orașul local și rezolvarea unui mister de crimă vechi de 25 de ani. Asta pe lângă chestii obișnuite ale adolescenților de care să-și facă griji, cum ar fi relațiile.

The Witcher: Blood Origin (Netflix)

O altă serie prequel, „Blood Origin” va fi plasată cu mai bine de 1.000 de ani înaintea lumii și a timpului dramei sale emblematice. 

De data aceasta spune povestea creării primului Witcher. Lumea acestui spectacol prezintă și evenimente care duc la conjuncția sferelor, care este ceea ce a îmbinat lumile monștrilor, bărbaților și elfilor.

Around the World in 80 Days (PBS)

Fostul star de la Doctor Who, David Tennant, pornește într-o aventură fantastică cu totul nouă în adaptarea lui Masterpiece după filmul lui Jules Verne “În jurul lumii în 80 de zile”.

Tennant joacă rolul lui Phileas Fogg, care pornește într-o călătorie furtunoasă în jurul globului cu valetul său de încredere Jean Passepartout (Ibrahim Koma) și jumătate din avere pe linie dacă nu își poate finaliza călătoria în intervalul de timp titular. Serialul a fost deja reînnoit pentru un al doilea sezon.

Euphoria (Netflix)

La premiera în vara lui 2019, Euphoria a devenit o senzație culturală, cunoscută pentru stilul său eteric și abordarea inteligentă emoțională a majoratului. Anul acesta, revine cu opt noi episoade care, după aspectul trailerului, vor fi la fel de uimitoare și de obsesive ca și primul lot.

Sezonul 2 vine în urma a două episoade speciale, lansate la sfârșitul lui 2020 și începutul lui 2021. Ele descriu consecințele de la despărțirea lui Rue (Zendaya) și a lui Jules (Hunt Schafer) în finalul sezonului 1.

Lexi (Maude Apatow), Fezco (Angus Cloud), Nate (Jacob Elordi), Maddy (Alexa Demie), Kat (Barbie Ferreira), McKay (Algee Smith) și alții revin.

Citește și 5 seriale pe care să le urmărești dacă ești în izolare.

Sursă foto