5 seriale pe care să le urmărești dacă ești în izolare Actual

5 seriale pe care să le urmărești dacă ești în izolare

Deoarece zilele acestea ne este recomandat să stăm în casă, cel mai mulți dintre noi probabil vor începe maratoane de seriale pentru a nu ne plictisi. De aceea, ți-am pregătit cinci seriale din lista noastră de preferate pe care să le urmărești și tu în perioada de izolare la domiciliu.

Toy Boy

seriale
Sursă foto

Primul titlu de pe listă este un serial spaniol, ce a fost lansat anul trecut și poate fi găsit pe Netflix. După șapte ani petrecuți în închisoare, Hugo Beltrán (Jesús Mosquera) face echipă cu o avocată tânără pentru a afla cine i-a înscenat crima care l-a pus după gratii. Fiecare episod prezintă câte o nouă descoperire asupra cazului și te va ține cu sufletul la gură timp de 13 episoade pline de acțiune și mister.

Love Is Blind

seriale
Sursă foto

Este dragostea cu adevărat oarbă? Deși poate părea ficțiune, seria prezintă povestea adevărată a 30 de bărbați și femei care-și caută sufletul pereche Însă, această căutare poate părea destul de neobișnuită, deoarece aceștia nu se pot vedea unii cu alții, ci pot vorbi numai din camere diferite. Cuplurile se pot întâlni față în față abia după ce se logodesc și vor avea o perioadă de a se acomoda unul cu celălalt, până la nuntă. În ziua ceremoniei, cuplurile pot alege daca merg mai departe cu relația sau renunță.

Pandemia: Virusul gripal

seriale
Sursă foto

Dacă încă nu te-ai săturat de tot ce înseamnă virus și epidemie și, ba chiar, dorești să aflii cât mai multe despre o pandemie, această serie documentară ți se va părea interesantă cu siguranță. Cele șase episoade lansate pe 22 ianuarie, ne arată dacă lumea este pregătită pentru a face față unui virus mortal. De asemenea, întâlnim eroii din prima linie a luptei împotriva gripei și aflăm totul despre eforturile lor de a opri următorul focar global.

You

Sursă foto

Fanii de seriale thriller și mister nu pot rata această serie ce poate fi vizionată pe Netlix. Joe Goldberg (Penn Badgley) , managerul unei librării din New York, se îndrăgostește de Beck, pe care reusește s-o cucerească. Însă, această pasiune se transformă într-o obsesie pe care Joe nu o poate controla, iar acțiunile sale te vor surprinde în fiecare episod. Serialul a lansat de curând și al doilea sezon, care, dacă este posibil, este mai șocant decât primul sezon.

Mindhunter

Sursă foto

Bazat pe întâmplări reale, Mindhunter îi are în rolurile principale pe agenții FBI Holden Ford (Jonathan Groff) și Bill Lin (Holt McCallany), împreună cu psihologul Wendy Carr (Anna Torv), care au pus bazele Unitatii de Științe Comportamentale în Divizia de Formare la Academia FBI în Quantico, Virginia. Scopul lor este de a descoperi modul în care gândesc criminalii în serie aflați în închisoare, pentru a aplica aceste cunoștințe cazurilor în curs de desfășurare. Serialul ne prezintă intervievări cu criminalii celebri ai anilor 70, precum Charles Manson și Ed Kemper.

Articole similare.

Sursă foto