Haos la Australian Open – 500 de persoane, inclusiv jucători, carantinate Actual

Haos la Australian Open – 500 de persoane, inclusiv jucători, carantinate

Primul mare turneu de tenis al anului se confruntă cu probleme organizatorice fără precedent. Un lucrător din cadrul unui hotel de carantinare a sportivilor a fost depistat pozitiv, astfel că 500 de persoane, jucători, antrenori și staff au intrat în izolare. Astfel, meciurile turneelor de pregătire ce trebuiau să se dispute astăzi au fost amânate. Asta a pățit și Simona Halep, care ajunsese în faza semifinalelor turneului de pregătire.

Organizatorii speră ca totul să revină la normal începând de mâine, când turneele premergătoare Ausrtralian Open ar trebui reluate. Acestea trebuie să se încheie duminică, întrucât turneul de mare șlem va începe luni.

Din cauza acestei situații, tragerea la sorți pentru tabloul principal al primului mare turneu al anului a fost amânată pentru vineri. Lumea așteaptă depășrea crizei pe care a provocat-o noul coronavirus în cele două circuite mondiale.

Simona Halep speră ca luna februarie să îi poarte noroc, iar revenirea la turneele mari să fie de bun augur pentru ea. Jucătoarea din Constanța se află în urmărirea celui de-al treilea mare trofeu din carieră. Halep s-a mai impus la Paris (Roland Garros) și Londra (Wimbledon).

Citește și:
5 filme de neratat în luna februarie
Apple lansează pentru iPhone o opțiune specială pentru pandemie