Nu a reușit să răpună „bestia”. Simona, eliminată de la Australian Open Sport

Nu a reușit să răpună „bestia”. Simona, eliminată de la Australian Open

Simona Halep a ajuns până în sferturile de finală ale primului mare turneu de tenis al anului. O performanță remarcabilă, ținând seama de ce jumătate de tablou a avut. Din păcate, în sferturile competiției, jucătoarea noastră a întâlnit o Serena Williams aflată în zi de grație și nu a reușit mare lucru.

La cum a jucat astăzi cea mai mare jucătoare de tenis din toate timpurile, Simona nu pare să fi avut vreo șansă. Totul a decurs în favoarea americancei, care și-a regăsit forma dintotdeauna. Williams s-a impus în două seturi, cu un dublu 6-3, și de pușine ori a lăsat impresia în meci că îl poate pierde.

Halep a jucat bine, dar nu la capacitate maximă. Probabil jocul său s-a aflat pe undeva pe la 70% din potențial. Iar într-un astfel de meci, cu siguranță că nu este suficient. De prea multe ori, Serena a returnat mult mai puternic decât a servit Simona.

În urma acestui meci, scorul întâlnirilor directe dintre cele două jucătoare a ajuns la 10-2 în favoarea Serenei. În semifinale, aceasta o va întâlni pe Naomi Osaka, considerată de mulți principala favorită la Australian Open.

Citește și:
Destinații exotice ieftine pentru o vacanță inedită
Facebook lucrează pentru a lansa un smartwatch