Halep joacă mâine pentru finala AO. La băieți are loc duelul generațiilor Sport

Halep joacă mâine pentru finala AO. La băieți are loc duelul generațiilor

Simona Halep joacă mâine pentru un loc în finala Australian Open. Adversară îi va fi jucătoarea Garbine Muguruza din Spania. După un turneu perfect până acum, Simona speră să triumfe în cel de-al treilea turneu de mare șlem al carierei. Până în acest moment al turneului australian, Simona Halep a arătat o formă excelentă. Aceasta a reușit de a își depăși toate adversarele (un traseu dificil) fără să piardă vreun set.

Muguruza, avantaj în meciurile directe

Gabrine Muguruza este, însă, o adversară pe măsura valorii Simonei. Cele două jucătoare s-au întâlnit de cinci ori până în prezent. Muguruza a obținut trei victorii, în timp ce Simona a învins-o de doar două ori. Mai mult decât atât, jucătoarea din Spania a reușit să o răpună pe Halep în toate cele trei rânduri pe aceeași suprafață pe care se vor întâlni și mâine.

„Simona Halep este o jucătoare foarte puternică. A practicat un tenis foarte consistent în ultimii ani. Va fi un meci dur. Așa se întâmplă mereu când întâlnești pe cineva din Top 5. E o semifinală și bineînțeles că mă aștept ca ea să dea tot ce are mai bun. La fel voi face și eu. Nu mă gândesc foarte mult la faptul că am ajuns în semifinale. Sunt pregătită”, a spus Garbine Muguruza.

Confruntarea din semifinale va avea loc pe Rod Laver Arena mâine dimineață, începând cu ora 06:30. Meciul va fi transmis de Eurosport.

Thiem, Zverev versus Federer, Djokovic

În cazul confruntării masculine, iubitorii tensiului vor fi răsfățați cu un adevărat regal în semifinale. Dominic Thiem și Alexander Zverev se vor întâlni în meciul tinerei generații. Învingătorul va juca în finală cu cel care iese teafăr din duelul „monștrilor” Roger Federer și Novak Djokovic.

De asemenea, întâlnirile din întrecerea masculină se văd la Eurosport. Prima semifinală, cea dintre Roger Federer și Novak Djokovic va avea loc mâine dimineață, începând cu ora 10:30.