5 sfaturi de slăbit de la Carmen Brumă. Cum slăbim după sărbătorile de iarnă? Magazin

5 sfaturi de slăbit de la Carmen Brumă. Cum slăbim după sărbătorile de iarnă?

Cauți sfaturi de slăbit pentru a da jos kilogramele adunate de sărbători? Ești în locul potrivit. Ce-i drept, mulți dintre noi au savurat mâncarea tradițională de Crăciun și de Revelion, festinul culinar continuând de cele mai multe ori și de Sf. Ion. Acest lucru se observă acum pe cântar, unde s-au pus 2-3 kilograme în plus.

Dacă anul 2021 începe cu obiectivul de a slăbi, atunci poți afla mai multe trucuri de la Carmen Brumă, experta în nutriție și sport. Aceasta te ajută să revii într-o formă fizică excelentă, fără prea mult efort. Ține cont de cele 5 sfaturi de slăbit de la Carmen Brumă pentru a da jos kilogramele în plus.

Sfaturi de slăbit de la Carmen Brumă

1. Nu mai ciuguliți! Încercați să aveți trei mese distincte pe zi sau două mese și o gustare, între care să existe un repaos alimentar de 4-5 ore. Important este ca în acest repaos să nu mâncați/ciuguliți absolut nimic. Beți doar apă (cât puteți de multă), ceaiuri neînduclite sau cafea neîndulcită.

2. Beți suficientă apă. Apa este esențială în procesul de funcționare al organismului și ajută foarte mult la slăbire. Un organism insuficient hidratat va resimți mai repede senzația de foame și va avea mai des pofte. Apa nu ține de foame, dar vă ajută să o “păcăliți”, să prelungiți senzația de sațietate și să faceți corect distincția dintre foame și poftă. Încercați să beți zilnic câte 30 ml – 40 ml apă/ kilogram corp.

3. Nu mai mâncați după apusul soarelui, respectiv ora 17, în această perioadă. De ce? Pentru că metabolismul nostru funcționează în strânsă legătură cu mișcarea soarelui pe cer. Când soarele apune, metabolismul organismului este încetinit.

4. Faceți constant, zilnic mișcare. Nu mă refer neapărat la antrenamente acasă sau la mersul la sală. Mă refer aici la banalul mers pe jos, în aer liber, în ritm alert. Dacă faceți acest lucru 30-40-60 de minute zilnic, metabolismul va fi accelerat, iar procesul de slăbire va fi facilitat.

5. Renunțați la alcool și zahăr și încercați să includeți măcar într-una dintre mesele principale de peste zi (ideal ar fi în toate) o salată din legume proaspete. Acesta este un truc care vă ajută să vă săturați mai repede datorită conținutului de fibre și apă pe care îl au legumele.
Citește și Alimente care înlocuiesc carnea. 7 alternative bogate în proteine.

Sursă foto