Agentul Mulder vine în România: David Duchovny va susține un concert în București Magazin

Agentul Mulder vine în România: David Duchovny va susține un concert în București

Actorul David Duchovny, cunoscut mai ales pentru rolul agentului Fox Mulder din serialul SF de mare succes „Dosarele X”, va concerta pe 10 februarie, la Sala Palatului din București.

Starul american a jucat, de asemenea, rolul principal, cel al lui Hank Moody, un scriitor talentat și afemeiat, care nu se poate ține departe de probleme, în serialul de televiziune „Californication”, care s-a încheiat în 2014, fiind chiar nominalizat pentru „Cel mai bun actor ” la Premiile Globurile de Aur.

El a anunțat, pe contul de Twitter, că plănuiește să pornească, împreună cu trupa, într-un turneu de promovare al celui mai recent album, prin Europa, la începutul anului viitor. „Sunt bucuros să anunț că eu, împreună cu trupa mea, ne vom întoarce în Europa pentru un nou turneu în 2019. Vom ajunge în câteva orașe noi, dar și în câteva în care am mai fost. Abia aștept să vă văd pe toți!”, a scris acesta.

Actorul de la Hollywood și trupa lui, Weather, au lansat albumul de debut, „Hell or Highwater”, în 2015, urmat de un al doilea album, „Every Third Thought”, în februarie 2017. Cel din urmă, care dă și numele actualului turneu de promovare, va avea lansarea oficială pe 12 octombrie. Stilul acestora a fost descris ca rock alternativ cu elemente de country, Duchovny, care a început să cânte la chitară în 2011, menționându-i pe Leonard Cohen, Bob Dylan, Wilco, R.E.M. și Flaming Lips ca influențe majore asupra muzicii sale.

În prezent, acesta lucrează la cel de-al treilea album de studio și se pregătește să regizeze filmul „Bucky F*cking Dent”, adaptarea pentru marele ecran a celui de-al doilea roman al său.

(sursă foto: davidduchovnymusic)