Maratonul filmelor de Halloween a început. Top 20 filme de groază Magazin

Maratonul filmelor de Halloween a început. Top 20 filme de groază

Halloween-ul e aproape, așa că maratonul filmelor de groază a început. Alege-ți cele mai înspăimântătoare filme din lista de mai jos.

Top 20 filme horror pentru Halloween

1. The Haunting of Hill House (2018)

Captivi între prezent și trecut, membrii unei familii se confruntă cu amintiri înspăimântătoare din vechea lor casă și iau parte la o serie de evenimente terifiante.

https://www.youtube.com/watch?v=G9OzG53VwIk

2. Would You Rather (2012)

Disperată să-și ajute fratele bolnav, o femeie este de acord să concureze într-un joc mortal găzduit de un aristocrat sadic.

3. A Quiet Place (2018)

În lumea de după apocalipsă, o familie este forțată să trăiască în tăcere, ascunzându-se de monștri cu auz ultra-sensibil.

4. Death Note (2017)

Un licean descoperă un carnet misterios și primește puterea de a ucide pe oricine al cărui nume este scris în acele pagini. Tânărul pornește o cruciadă secretă pentru a scăpa de lumea criminalilor.

5. Scream (1996)

Făcând parte din categoria filmelor clasice de Halloween, Scream prezintă povestea unei adolescente terorizată de un ucigaș care folosește un joc mortal cu filme de groază.

6. Carrie (2013)

O fată timidă, expulzată de colegii ei și adăpostită de mama ei religioasă, dezlănțuie teroarea în micul ei oraș folosindu-și puterea telepatică.

7. Halloween (1978)

La 15 ani după ce și-a ucis sora în noaptea de Halloween din 1963, Michael Myers scapă dintr-un spital de psihiatrie și se întoarce în micul oraș Haddonfield pentru a ucide din nou.

8. The Possession (2012)

O tânără cumpără o cutie antică, fără să știe că în interiorul ei locuiește un spirit malefic. Tatăl fetei și fosta sa soție încearcă să găsească o cale de a pune capăt blestemului asupra copilului lor.

9. The Conjuring (2013)

Bazat pe o poveste reală, The Conjuring prezintă încercările anchetatorilor paranormali Ed și Lorraine Warren de a ajuta o familie terorizată de o prezență întunecată în ferma lor.

10. Edward Scissorhands (1990)

Un inventator moare înainte să-și termine cea mai mare invenție – omul perfect numit Edward. Edward este abandonat într-un castel deasupra unui deal, având foarfece metalice în loc de mâini. Viața lui Edward se schimbă când o doamnă frumoasă pe nume Peg îl descoperă și îl primește în casa ei. Cel mai probabil, acest film te va face să plângi mai degrabă decât să țipi de frică.

11. The Witch (2015)

O familie din anii 1630 este bântuită de forțele vrăjitoriei și a magiei negre.

12. Hereditary (2018)

După ce matriarha familiei moare, membrii ei sunt bântuiți și participă la o serie de evenimente tragice, începând să descopere secrete întunecate.

13. Rosemary’s Baby (1968)

Un cuplu tânăr se mută într-un apartament nou. Când soția devine însărcinată misterios, paranoia asupra siguranței copilului ei nenăscut începe să-i controleze viața.

14. Get Out (2017)

Un tânăr afro-american își vizitează părinții iubitei în weekend. Pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată.

15. Slither (2006)

Un oraș mic este atacat de o ciumă extraterestră, transformând locuitorii în zombi și în tot felul de monștri mutanți.

16. The Omen (1976)

Un ambasador american este înconjurat de numeroase morți misterioase. Oare copilul lui este Antihristul și fiul diavolului?

17. Let me in (2010)

Un tânăr se împrietenește cu o femeie vampir care trăiește în secret cu gardianul lui.

18. Don’t Breathe (2016)

Sperând să plece cu o avere imensă, un grup de trei hoți intră în casa unui om orb care nu este atât de neajutorat precum pare.

19. The Void (2016)

La scurt timp după trimiterea unui pacient la un spital fără personal, un ofițer de poliție se confruntă cu o serie de evenimente ciudate și violente legate de un grup de figuri misterioase cu glugă.

20. The Devil’s Candy (2015)

Un pictor este posedat de forțele satanice după ce el și familia sa se mută în casa de vis din Texas.

(Sursă foto: Eventbrite)