Misiune ușoară pentru FCSB și Viitorul în preliminariile Europa League Sport

Misiune ușoară pentru FCSB și Viitorul în preliminariile Europa League

Două dintre echipele românești care ne vor reprezenta în Europa League și-au aflat adversarele, astăzi, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Nyon. Este vorba despre Viitorul Constanța și FCSB.

FCSB, calificată direct în turul al doilea preliminar din postura de vicecampioană a României, nu pare să aibă o soartă dificilă. Roș-albaștrii o vor întâlni pe învingătoarea dintre Rudar Velenje (Slovenia) și câștigătoarea duelului din turul 1 preliminar dintre Tre Fiori (San Marino) și Bala Town (Țara Galilor). Meciurile dintre Tre Fiori și Bala Town se vor disputa pe 28 iunie și 5 iulie. Trupă antrenată de Nicolae Dică va juca primul meci în deplasare, pe 26 iulie, iar returul acasă, pe 2 august.

Viitorul Constanța, care urmează să evolueze în turul 1, va disputa primul meci în deplasare, pe 12 iulie, împotriva câștigătoarei Cupei Luxemburgului, Racing Union. Dacă trece de aceasta, echipa condusă de Gheorghe Hagi va da peste Vitesse Arnhem, care a terminat sezonul pe locul 6 în campionatul Olandei.

(sursă foto: cartilagefreecaptain)