Radiografia care ne arată efectele grave ale noului coronavirus Actual

Radiografia care ne arată efectele grave ale noului coronavirus

Noul coronavirus atacă grav plămânii, iar această radiografie demonstrează efectele acestui virus asupra corpului nostru. Acesta se răspândește repede în organism doar în câteva zile.

The First Hospital of Lanzhou University au publicat în revista Radiology radiografiile unei femei, de 33 de ani, infectată cu virusul ucigaș, ce arată efectul crunt pe care îl are asupra plămânilor.

Femeia lucrează în Wuhan, China, locul de unde a început răspândirea virusului în toată lumea. Pacienta prezenta simptome precum febră de 38.8, și respirație îngreunată, după o tuse seacă ce a durat cinci zile. Medicii au diagnosticat-o cu noua tulpină de coronavirus după ce au remarcat numărul extrem de scăzut de celule albe din sânge, ceea ce înseamnă că avea o infecție în corp.

Radiografiile arată cât de afectați erau plămânii de infecție (imaginea A). Trei zile mai târziu, i s-a făcut o nouă radiografie (imaginea B). Diferențele erau uriașe. Zonele afectate de virus se măriseră, ceea ce însemna că tratamentul nu funcționa.

coronavirus
Sursă foto

Sursă foto