Victor Ponta: „Ce am moștenit eu de la Boc a fost foarte bun față de ce va moșteni viitorul premier de la Dăncilă. Vai de capul lui!” Actual

Victor Ponta: „Ce am moștenit eu de la Boc a fost foarte bun față de ce va moșteni viitorul premier de la Dăncilă. Vai de capul lui!”

Victor Ponta a acordat un interviu pe pagina de Facebook a lui Lucian Mîndruță, în care a povestit mai multe dedesubturi din spatele înfrângerii la alegerile prezidențiale din urmă cu 5 ani și cum s-a simțit în legătură cu valul de înjurături la adresa lui din acea perioadă. Printre altele, Victor Ponta a declarat că le-a promis mamei, soției și copiilor că nu va mai face politică, dar că nu a reușit să se țină de cuvânt.

„Când am fost înjurat de atâția oameni, nu pot spune că mi-a plăcut. Dar, pe de altă parte, parcă mi s-a părut că nu era atât de rău precum este acum, sincer. Nu mi s-a părut că oamenii chiar mă urau atât de tare. Mergeam la mall și nu eram neapărat foarte popular. Dar nu luam jandarmii după mine. Pentru mama, pentru Daciana și pentru copii a fost ceva mai rău perioada aia. Dar le-am promis ce face orice politician: le-am promis că nu mai fac politică și nu m-am ținut de cuvânt. Dar, adevărul e că dacă nu era Dragnea, cel puțin câțiva ani scăpați de mine.”

„Nu am știut că mint în legătură cu probleme din diaspora din 2014. Sincer să fiu, voi chiar credeți că eu am vrut să se facă cozi să iau bătaie la alegeri? A fost o prostie, evident, dar nu mă bănuiți că am vrut să iau bătaie.”

„Inaugurarea pe stadion a fost prostia mea. Acum e ușor să dau vina pe alții. În 2012, am făcut pe stadion lansarea USL. Apoi, prietenul meu cel mai bun de atunci, Dragnea, a venit și mi-a spus că tot pe stadion trebuie. Am făcut-o, și când am văzut că 60.000 de oameni pe stadion erau fericiți și 6 milioane mă înjurau, cum s-o mai repar?”

„N-o să vă vină să credeți ce spun acum, dar ce am moștenit eu de la Boc a fost foarte bun față de ce va moșteni viitorul premier de la Dăncilă. Vai de capul lui!”

„Am făcut o mulțime de prostii, important e dacă le voi mai repeta sau nu. Iar asta nu pot dovedi azi, ci prin ceea ce voi face în continuare.”