CTP: „Abia acum Dragnea are un adversar uriaș în interiorul PSD, în persoana lui Marian Oprișan, care atentează la tron” Actual

CTP: „Abia acum Dragnea are un adversar uriaș în interiorul PSD, în persoana lui Marian Oprișan, care atentează la tron”

Cristian Tudor Popescu a vorbit în direct la Digi 24 despre situația tensionată din sânul Partidului Social Democrat și despre conflictul dintre liderul partidului Liviu Dragnea și baronul de la Focșani, Marian Oprișan, unul dintre cei mai pternici oameni din teritoriu ai partidului.

„Cum ar putea fi asta o scenetă? Și dacă ar fi o scenetă, ce ar obține PSD? Asta arată foarte rău pentru pesediști. Nimeni nu câștigă din chestia asta din punct de vedere al PSD-ului. Oprișan se pune pe același nivel cu Dragnea. Cei care l-au contestat până acum nu au avut curajul să se pună pe același nivel cu Dragnea. Nici Tudose, nici Firea, nici Stănescu. Toți au vorbit precum niște boieri care vor să îl dea jos. Oprișan vorbește drept un om care atentează la tron.”

„Oprișan poate fi Dragnea doi. Are același profil moral de forță ticăloasă. E la fel de puternic. Oprișan nu are niciun fel de urmbră pe el, ceea ce Tudose și Firea au mai avut ieșiri taxabile. Oprișan e monolitic: cine nu e pesedist nu e un bunromân și așa mai departe. Are toate caracteristicile pentru a fi un Dragnea doi, mai rău chiar decât actualu șef PSD. Abia acum are Liviu Dragnea un adversar de temut, de calibru uriaș.”

„Oprișan știe un lucru foarte bine: PSD este un fel de PRO TV. Poți să scoți din el pe oricine, poți să bagi purici pe ecran, că lumea se uită. AMintiți-vă câte vedete au plecat și degeaba. Nu a pierdut niciodată primul loc ca televiziune din România, indiferent cine a fost pe post. Același lucru este PSD în România de 30 de ani. Oamenii votează PSD indiferent cine, ce este pe acolo. Iar Oprișan știe că oricând îl poate înlocui pe Dragnea, iar lumea să voteze PSD în continuare. Cu excepția lui Ion Iliescu, care a făcut mare acest partid, toți ceilalți președinți au fost mai mici decât partidul.”