CTP: „În momentul în care va avea controlul total asupra țării, Dragnea nu va mai avea nevoie de România TV și de Antena 3” Actual

CTP: „În momentul în care va avea controlul total asupra țării, Dragnea nu va mai avea nevoie de România TV și de Antena 3”

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi 24 despre lupta pe care PSD și ALDE o duc împotriva Justiției, folosindu-se de Laura Codruța Kovesi.

„Minunat ar fi pentru PSD-ALDE ca doamna Laura Codruța Kovesi să fie arestată. Ăsta este idealul. Deocamdată încă nu și-au asumat. Au luat-o progresiv.”

„În cazul de față, mesajul era numărul de ore. Important era ca lumea să știe că a fost ținută șapte ore. E o metodă manipulatorie veche, de pe vremea Securității din anii 1950. Atunci se spunea <<Dacă ai ajuns la noi, sigur ai făcut ceva>>. Acest sentiment vrea să îl transmită secția în clipa de față. Dar au venit și cu interdicția pentru doamne Kovesi despre ce s-a întâmplat în cele șapte ore. De ce? Simplu, pentru că în acest timp nu s-a întâmplat nimic și dacă dânsa ar fi venit și ar fi spus că a fost ținută degeaba acolo, atunci manipularea se dezumfla. Atunci, au ales acest mecanism în format foarfecă: 1- te țin acolo 7 ore, 2 – îți interzic să vorbești de ce te-am ținut acolo. Așa le iese manipularea. Obiectivul lor este înclinarea balanței în Justiție.”

„Ținta a tot ce se întâmplă în aceste momente cu doamna Kovesi și a tot ceea ce se va întâmpla este influențarea echilibrului în Justiție. Este timorarea celor care ies pe treptele tribunalelor și a acelora care încearcă să se opunâ acestei invazii.”

„Domnul Dragnea transmite semnale continuu. El transmite cum va popi el după ce va veni. Ne schițează cum va arăta țara sub el. În momentul în care va avea controlul total asupra țării, Dragnea nu va mai avea nevoie de România TV și de Antena 3. Ceaușescu mai avea nevoie de televiziune? Când ajungi dictator, nu mai ai nevoie de așa ceva. Știi ce faci după aia? O umpli de divertisment, cum făcea Mussolini. În anii 1930, cinematografia italiană nu s-a axat pe propagandă. Oamenii erau fericiți. Așa se face.”