Vlad Voiculescu va candida la Primăria Capitalei Actual

Vlad Voiculescu va candida la Primăria Capitalei

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății în guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș, a anunțat, vineri, că va candida la alegerile din 2020, în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Da, în momentul ăsta m-am enervat suficient. O să fac tot ce ţine de mine”, i-a răspuns Vlad Voiculescu lui Răzvan Exarhu în emisiunea Morning Glory difuzată la Rock FM.

Fostul ministru a anunțat și apariția noului partid politic, desprins din platforma civică România 100, pe care l-a fondat alături de Dacian Cioloș, Dragoș Pîslaru, Anca Dragu și Valeriu Nicolae, partid ce se numește Mișcarea România Împreună.

„Eu nu mi-am propus niciodată să fiu politician, dar mă gândeam că ar trebui undeva pe la 40 de ani să fiu în serviciul public. Motivul principal pentru care fac pasul ăsta e un soi de enervare. Cred că principalul nostru obiectiv este să spunem «Rămâneţi în ţară, putem să construim împreună». Cred că fiecare generaţie are misiunea ei, iar asta este misiunea pe care o are generaţia noastră. Mesajul principal este, astăzi, «Veniţi alături de noi, pentru că numai împreună putem reuşi»”, a declarat Vlad Voiculescu, vineri, în cadrul conferinței de presă.

(sursă foto: Turnul Sfatului)