7 orașe subapreciate din Europa care merită vizitate Magazin

7 orașe subapreciate din Europa care merită vizitate

Când te gândești la o vacanță în Europa, cel mai probabil îți vin în minte cele mai apreciate orașe, precum Paris sau Barcelona. Există, însă, multe orașe pe acest continent care nu primesc atenția pe care o merită.

Iată câteva orașe din Europa pe care nu te gândeai vreodată să le vizitezi, dar cu siguranță te vei răzgândi:

Basel, Elveția

Basel este un oraș calm și liniștit, perfect pentru o escapadă destinată relaxării, departe de stres și oboseală. Dacă ești iubitor de artă, vei avea un motiv în plus pentru a vizita acest oraș, fiind cunoscut pentru numărul mare de muzee pe care îl are.

Camogli, Italia

Camogli este un sat mic, care îți oferă posibilitatea de a te plimba printre case colorate așezate pe malul mării. De asemenea, destinația are multe restaurante cu mâncare delicioasă la prețuri accesibile.

Zaanse Schans, Olanda

Dacă îți planifici o vacanță în Amsterdam, ia în considerare o vizită până în Zaanse Schans, acesta fiind situat aproape de oraș. Cu siguranță te va încânta o plimbare cu bicicleta sau barca printre casele de poveste și morile de vânt.

Colmar, Franța

Colmar este, fără îndoială, un oraș excepțional datorită patrimoniului său istoric și arhitectural. Nu rata ocazia să te plimbi printre clădiri din lemn, case colorate și canale în orașul numit „Mica Veneție”.

Göteborg, Suedia

Göteborg este cunoscut ca un oraș universitar, însă el este mult mai mult de atât. Fiind gazda multor festivaluri extraordinare, orașul este un loc vibrant și distractiv. Göteborg are un stil arhitectural Scandinav, bogat în istorie și cultură.

Bruges, Belgia

Dacă cauți un loc cu străzi pietruite și canale de vis, Bruges este destinația perfectă pentru o vacanță. Orașul plin de viață are o cultură bogată și este o adevărată bijuterie ascunsă a Europei.

Riga, Letonia

Aproape orice colț al acestui oraș oferă o priveliște impresionantă: vorbim despre străzi pietruite, parcuri frumoase și râuri limpezi, o mare sală de operă și unele dintre cele mai incredibile și bine conservate arhitecturi Art Nouveau din lume.