Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa Magazin

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa

Publicația cntraveler.com a realizat un top cu cele mai frumoase târguri de Crăciun de pe continent, printre ele regăsindu-se și unul dintr-un oraș din România. Despre ce târg românesc este vorba, veți afla de mai jos.

An după an, târgurile de Crăciun din Europa transformă cele mai importante orașe ale continentului în advărate file de poveste. Milioane de oameni se strâng în centrele orașelor din Europa pentru celebra cea mai mare sărbătoare a Lumii în fața paharelor cu vin fiert și a turtelor dulci.

În România, organizarea unor astfel de evenimente a devenit un obicei constant în ultimii ani. Primăriile și factorii de decizie din orașele importante precum București, Cluj, Timișoara, Sibiu, Brașov, Oradea, Iași etc împodobesc anual brazi imenși în centrele acestora și organizează concerte de colinde.

Praga, Cehia

Tallinn, Estonia

Koeln, Germania

Helsinki, Finlanda

Colmar, Franța

Trento, Italia

Budapesta, Ungaria

Viena, Austria

Tivoli, Danemarca

Sibiu, România

Citiți și În Rusia, se închiriază reni de Crăciun.

Pe lângă Moș Crăciun, cadouri, luminițe și dulciuri, spiritul sărbătorilor de iarnă se asociază și cu binecunoscuții reni. O grădină zoologică din Rusia închiriază reni, vulpi și câini din rasa husky pentru localnici cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou.

Royev Ruchei, situată la marginea orașului siberian Krasnoyarsk din Rusia, este una dintre cele mai mari grădini zoologice din Rusia. Reprezentanții acesteia au dezvoltat un nou serviciu, prin care unele animale aflate în grija lor pot fi închiriate pentru poze sau petreceri pentru copii, oriunde în oraș. Ei spun că renii sunt foarte ceruți și sunt cel mai adesea închiriați pentru a-l însoți pe Moș Gerilă, varianta rusă a lui Moș Crăciun, în vizitele sale.