Cristian Tudor Popescu: „Până și un oligofren înțelege ce i se întâmplă zilele acestea lui Kovesi” Actual

Cristian Tudor Popescu: „Până și un oligofren înțelege ce i se întâmplă zilele acestea lui Kovesi”

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a comentat, în direct la postul de televiziune Digi 24, situația în care se află fostul șel al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Laura Codruța Kovesi, care este acuzată de noua conducere a instituției într-un nou dosar. CTP a comentat în stilul caracteristic situația și este de părere că românii asistă în aceste momente la o adevărată farsă politică pusă în scenă de PSD, care vrea răzbunare politică.

„Ceea ce vedem acum este un act de terorism prefesional la adresa doamnei Kovesi. Ca să nu spun de asasinat profesional. Nu de acum se încearcă împiedicarea ei în să își mai exercite meseria în vreun fel, în ROmânia, Europa sau oriunde. Ceea ce nu au reșit deocamdată Tudorel Toader și trimișii PSD la Bruxelles, această haită care se află la conducerea țării a reușit. Până și pentru un oligofren este evident ceea ce se întâmplă acum. Este un dosar fantasmagoric. Doamna Kovesi nu poate fi condamnată în acest dosar. Sau poate, doar dacă ROmânia redevine o țară ca în anii 1980.

„Refuz să cred că oamenii de la Bruxelles vor lua în considerare așa ceva. Este o măsură disperată, fără nicio jenă, nicio perdea. Cum credeți că acei oameni de la Bruxelles, care sunt la curent cu tot, vor ține seama de așa ceva? Nu cred că asta va influența decizia Comisiei care îi va da sau nu funcția de procuror european.”

„Acești inși sunt în stare de absolut orice. De orice. După cum vedem, chiar de terorism profesional la adresa doamnei Laura Codruța Kovesi. Am mai văzut ceva asemănător acum câteva zile, la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Acesta a fost chemat la Parlament pentru a se pune preisune pe el, nu pentru a se discuta ceva concret, așa cum se face în orice țară normală la cap.”