CTP: „Am putut vedea în oglindă evenimentele de la Sibiu și Iași; românii pot judeca și singuri” Actual

CTP: „Am putut vedea în oglindă evenimentele de la Sibiu și Iași; românii pot judeca și singuri”

Cristian Tudor Popescu a comentat la postul Digi 24 alături de Emil Hurezeazu, în direct de la Sibiu, evenimentele ce au avut loc atât în orașul transilvănean, cât și la Iași. Dacă în Sibiu au fost prezenți cei mai puternici lideri ai Uniunii Europene, pentru un summit UE, la Iași, PSD a organizat un miting electoral care s-a încheiat cu tensiuni importante între susținătorii partidului și contestatarii acestuia.

„Nu am avut un spirit doar la Sibiu. Astăzi (nr. ieri) am văzut și manifestarea altui spirit, într-o altă capitală a României, care este Iași-ul. Eu cred că e bine că s-au întâmplat lucrurile în aceeași zi și că au putut să vadă românii ce s-a întâmplat la Sibiu și ce s-a întâmplat la Iași. La Sibiu i-am văzut pe liderii cei mai puternici ai Europei, niște oameni cu un discurs rațional, civilizat, în mod evident de bună intenție în raport cu România. De cealaltă parte, am putut să ascultăm zbierătele de mahalagiu al Europei ale celui calificat chiar de către presa occidentală ca fiind cel mai puternic politician al României. Astăzi (nr ieri) s-a putut vedea în oglindă: Sibiu – Iași. Astfel că fiecare român poate judeca și singur.”

„E un bun prilej când domnul Dragnea spune ce spune despre Uniunea Europeană să-i întrebăm pe români: Din 2007 suntem membri ai Uniunii Europene, ce rău a făcut UE acestei țări? Ce rău a făcut cetățenilor români? Domnul Dragnea ne-a prezentat la Iași noii asasini de la Athene Palace, asta a făcut. Nimeni nu-i vede, nimeni nu știe despre ce e vorba, dar domnul Dragnea se luptă.”