CTP: „Klaus Iohannis este nedrept cu Olguța Vasilescu” Actual

CTP: „Klaus Iohannis este nedrept cu Olguța Vasilescu”

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi 24 ultimele evenimente ce o au în prim plan pe Lia Olguța Vasilescu, unul dintre cei mai influenți oameni din PSD:

„Ceea ce face Klaus Iohannis cu respingerea propunerii pentru preluarea portofoliului de ministru de către Olguța Vasilescu mi se pare un lucru profund nedrept. Iar acum să mă explic. Există în acest Guvern vreo persoană care să fie pregătită și să răspundă comportamental pentru poziția de ministru? Șase dintre acești miniștri au fost numiți de același Klaus Iohannis. În schimb, doamna Olguța Vasilescu nu e bună. Este nedrept ca doamna Dăncilă să stea pe scaunul ei și ca doamna Olguța să nu poată face asta.”

„Mi s-a părut interesantă această nuntă pe care o anunță doamna Vasilescu cu domnul Claudiu Manda. Cei doi nu mai sunt chiar tineri însurăței. Dar dragostea nu cunoaște vârstă. Am văzut, în schimb, cuibușorul unde vor sta cei doi însurăței. Acesta este un conac boieresc, vechi de mai bine de 100 de ani, care are pe el tot felul de litigii. Acolo se găsesc și alți proprietari. Casa asta are un trecut. Acești proprietari provin de când a fost făcută casa, din 1906. Ce le trebuia acest conac din 1906 plin de litigii? A costat 250 de mii de euro! Asta se întâmplă. Prima grijă a neamului prost când dă de ceva bani este să cumpere ceva pentru a trece drept neam bun.”

„Apoi, mai este ceva. Cu ce plătesc casa? Asta e întrebarea. Domnu Claudiu Manda a declarat că s-au împrumutat, au făcut credite, și că speră să achite casa integral cu banii pe care îi vor primi la nuntă. Nu mi-a venit să cred că am auzit asta. Înainte de 1989 se făceau nunți false, se strângeau banii, apoi fiecare în treaba lui. Cum pot să nu mă întreb acum de ce au simțit nevoia abia acum să oficializeze asta? Ok, o pot face, dar după ce spune Manda că o achită cu 250 de mii de euro…”