Demiterea lui Streinu Cercel ne arată că totul este un joc politic Opinii

Demiterea lui Streinu Cercel ne arată că totul este un joc politic

Nimic nu este ce pare a fi. Asta am fi tentați să credem când asistăm de pe margine la circul cu iz politico-electoral din acest zile. Toată zona mediatică a fost împânzită de o zi încoace de argumentele pro și contra ale celor două tabere. Asta în timp ce noi asităm fără să avem vreo vină precum o face fileul la meciul de tenis.

Pe de-o parte avem mașinăria PNL-istă de propagandă, care l-a tocat mărunt pe cercel de săptămâni bune. Cumva, demiterea medicului nu a venit nicidecum precum o surpriză pentru cei ce au avut ochi să vadă. Era de așteptat, doar momentul oportun lipsea. Că de motive nu duc ei lipsă…

Demiterea lui Streinu Cercel a activat mașinăriile de propagandă

Pe de cealaltă parte, avem de a face cu mașina PSD, care s-a pus în funcțiune precum ceasul elvețian. A început să bată regulat și să spele, să lustruiască și, unde e cazul, să împroaște cu noroi. Ce s-a văzut joi seara la Antena 3, oficiosul roșu, întrece orice închipuie. Într-o isterie de peste 3 ore, Mihai Gâdea și Mircea Badea au smuls virgule din cv-ul de 50 de pagini al medicului și sughițuri din gâtlejurilor pacienților foști sau actuali ai acestuia. Un spectacol uluitor pentru cei ce încă se pot uita la posturile de televiziune fără teamă că pot cădea în capcana lor. Cu alte cuvinte, Antena 3 a pupat ce a scuipat Digi 24 și alte oficioase ale președintelui Iohannis.

Problema e, după cum spuneam în introducere, că noi, săracii de noi, nu avem nicio vină. De ce om fi noi blestemați să asistăm chiar și în aceste momente grele la războaiele lor pentur putere, nu ne dăm seama. De fapt, asta ne face să punem la îndoială absotul tot ce ni s-a transmis și tot ce am citit de o lună și jumătate încoace. Până la urmă, tot despre ei este vorba, indiferent de cât ne-am da noi cu dosul de pământ. Noi doar ținem scorul.

Citește și:
Destinul nu ne arată altă cale
Lumina de care avem nevoie e înăuntrul nostru