Faceți cunoștință cu viitorul star al tenisului, Stefanos Tsitsipas Sport

Faceți cunoștință cu viitorul star al tenisului, Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas este noul star mondial al tenisului, după parcursul de vis de la Australian Open. Ajuns în semifinale după ce în optimi a trecut chiar și de însuși Roger Federer, grecul în vârstă de doar 20 de ani a câștigat o mulțime de fani de partea sa și promite a fi unul dintre viitoarele staruri mondiale ale tenisului. În penultimul act al primului turneu de mare șlem al anului, Tsitsipas îl va înfrunta pe Rafael Nadal. Mai jos, vă prezentăm câteva dintre declerațiile lui Stefanos după ce a trecut în sferturi de Bautista Agut.

Mă simt ca într-un basm. Îmi trăiesc visul. Trăiesc acel lucru pentru care am muncit din greu. Când am fost întrebat la începutul anului care îmi sunt obiectivele din 2019, am răspuns că semifinalele unui turneu de grand slam. Nu știu de ce am răspuns așa, toți mă credeau nebun. Dar iată că este totul real. Tocmai s-a întâmplat.

Cea mai mare provocare a fost să reușesc să mă pregătesc cum trebuie pentru meciul cu Bautista Agut din sferturi după ce am reușit să îl înving pe Roger Federer în turul precedent. Toată lumea a luat-o razna, am fost prezent peste tot în media, pe internet. De aceea mi-am dorit foarte mult să rămân concentrat pe ceea ce am de făcut mai departe. Victoria cu Roger a atras atenția întregii lumi asupra mea, dar sunt foarte fericit că am reușit să rămân cu picioarele pe pământ și să reușesc să fac un meci bun și în turul următor, pentru că asta demonstrează că acel meci mare împotriva lui Federer nu a fost doar o simplă întâmplare.

Când am început să joc tenis și să călătoresc foarte mult, mi-am dat seama că vreau să mă exprim și în alt mod, așa că mi-am făcut propriul canal de YouTube, cu filmări din locurile unde merg. Mi se pare mediul ideal pentru a mă exprima și a intra în contact cu fanii mei. Sunt pasionat de cinematografie, fotografie, cred că toată lumea are de câștigat dacă se manifestă în acest fel pozitiv.