Freddie Mercury, readus la viață de Rami Malek, în primul trailer pentru „Bohemian Rhapsody” Magazin

Freddie Mercury, readus la viață de Rami Malek, în primul trailer pentru „Bohemian Rhapsody”

Filmul „Bohemian Rhapsody”, cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, va avea premiera în Statele Unite ale Americii pe 2 noiembrie, iar primul trailer, de numai 97 de secunde, a fost lansat marți seară.

Mult-așteptatul film, în care este prezentată evoluția trupei Queen, de dinaintea legendarului concert „Live Aid” din 1985, de pe stadionul Wembley, a fost regizat în primă fază de Bryan Singer, dar a ajuns să fie terminat de Dexter Fletcher. Din cauza unui conflict între starul peliculei și Singer, regizorul american nu s-a prezentat la filmări în repetate rânduri și, într-un final, a fost concediat.

Rami Malek, care l-a înlocuit pe Sacha Baron Cohen după ce acesta a renunțat la rol, este cunoscut publicului larg pentru jocul său actoricesc din serialul „Mr. Robot”, premiat cu două Globuri de Aur și două premii Emmy, inclusiv pentru „Cel mai bun actor principal într-un serial-dramă”.

După apariția primului trailer, criticii nu au întârziat să apară. Printre ei se află Bryan Fuller, regizorul serialului „Hannibal”, care a acuzat compania 20th Century Fox că încearcă să ascundă bisexualitatea lui Mercury, relațiile acestuia cu bărbați, dar și faptul că a fost diagnosticat cu SIDA.

Filmul ar urma să aibă premiera în cinematografele din țara noastră pe 2 noiembrie.

(sursă foto: ZIG)