Noul film al lui Tarantino, cu Di Caprio și Brad Pitt, ridicat în slăvi de critici Magazin

Noul film al lui Tarantino, cu Di Caprio și Brad Pitt, ridicat în slăvi de critici

Once Upon A Time In Hollywood, noul film semnat de Quentin Tarantino, își așteaptă premiera mondială producând o emulație de nedescris atât în rândul fanilor regizorului, cât și în cel al iubitor de film din toată lumea. Cu o distribuție stelară, din care fac parte Leonardo Di Caprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russel, Al Pacino și mulți alții asemenea, filmul a fost proiectat în cadrul festivalului de la Cannes, pentru un public restrâns, format din oameni de specialitate din toată lumea, printre care și critici de la cele mai prestigioase publicații ale mapamondului.

Filmul, care are o durată de 2 ore și patruzeci de minute, a fost primit cu mult entuziasm în rândul criticilor de specialitate și al acelora care au avut privilegiul să îl urmărească înaintea lansării oficiale. Astfel, pe Imdb, pelocula se bucură de o medie de 9,6 din peste 6000 de voturi exprimate. De asemenea, Rotten Tomatoes citează opiniile celor mai apreciați critici de film din lume, bucurându-se de o popularitate de 92% bazată pe 65 de materiale. Ed Potton de la Times îl compară cu Pulp Fiction, iar jurnaliștii de la BBC, The Guardian sau The New York Times îl consideră, „poate, cel mai bun film al lui Tarantino de până în acest moment”.

Tarantino descrie filmul ca fiind „o poveste care are loc în Los Angeles în anul 1969, când Hollywood-ul era hippy. Cele două personaje principale sunt Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), fostă stea a unui serial tv western, și dublura sa, Cliff Booth (Brad Pitt). Ambii se luptă să reușească într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc. Dar Rick are o vecină foarte faimoasă … Sharon Tate”.

Once Upon A Time In Hollywood va avea premiera în cinematografele din România pe data de 16 august.