Ryan Gosling este Neil Armstrong, în primul trailer pentru „First Man” Magazin

Ryan Gosling este Neil Armstrong, în primul trailer pentru „First Man”

Ryan Gosling joacă rolul celebrului astronaut Neil Armstrong, primul om care a pășit pe lună, în filmul biografic „First Man”. Alături de el, din distribuția filmului mai fac parte Claire Foy, Corey Stoll, Jason Clarke, Kyle Chandler și Shea Wingham.

 

Filmul îi aduce din nou împreună pe platourile de filmare pe actorul de la Hollywood și regizorul „La La Land”, Damien Chazelle, care și-a trecut deja în palmares un premiu Oscar și două premii Gobul de Aur.

Scenariul pentru „First Man” este semnat de Josh Singer, care s-a aflat în spatele unor filme de succes, precum „The Post”, „Spotlight” și „The Fifth Estate”. Pentru această peliculă, Singer și-a luat inspirația din cartea lui James R. Hansen, „First Man: The Life of Neil A. Armstrong”, însă filmul va surprinde doar aventurile astronautului dintre anii 1961 și 1969. Cu siguranță că nu va lipsi nici una dintre cele mai faimoase replici din istorie, „Un pas mic pentru om, un pas uriaș pentru omenire”, rostită de Armstrong când a pus piciorul pe Lună în data de 21 iulie 1969.

Filmul urmează să aibă premiera în cinematografe pe 12 octombrie 2018.

(sursă foto: dnaindia)