Studiu Covid realizat de cercetătorii români: Cum ne pregătim organismul pentru lupta cu virusul? Actual

Studiu Covid realizat de cercetătorii români: Cum ne pregătim organismul pentru lupta cu virusul?

Primul studiu despre Covid-19 realizat în România de biofizicianul Virgiliu Gheorghe explică concret care sunt etapele de urmat în toate fazele bolii. Studiul denumit „Opțiuni terapeutice pentru fiecare stadiu al bolii” cuprinde 11 anexe și peste 300 de trimiteri științifice, de unde veți afla care este profilaxia COVID-ului și cum poate fi distrus virusul înainte de a afecta organismul.

Întărirea imunității este singura modalitate care poate salva vieți. Oamenii ar trebui să își îndrepte atenția către suplimentele care sunt benefice în lupta anti-Covid, susține Virgiliu Gheorghe în noul studiu Covid.

Soluția oferită de dr. Virgiliu Gheorghe este așadar întărirea imunității, pentru care dă în studiul său toate metodele necesare, atât pentru cei sănătoși cât și pentru cei afectați de boală. În studiul său, COVID-19, OPȚIUNI TERAPEUTICE PENTRU FIECARE STADIU AL BOLII, dr. Virgiliu Gheorghe oferă soluțiile necesare pentru a ne pregăti apărarea în fața virusului și mijloacele de luptă în cazul contactării lui. 

Suplimentele esențiale în lupta Covid-19

Suplimentele sunt ordonate în funcție de importanță și pot fi administrate pe toată perioada stadiilor bolii, chiar și în etapa de recuperare.

1.Vitamina D3 (60.000 – 100.000 UI în prima zi, apoi 20.000 UI în fiecare zi pe perioada bolii, adică timp de 10 – 14 zile. După însănătoșire se va administra 5.000 UI/zi cel puțin o lună de zile) Vitamina D este cea mai importantă vitamină în controlul infecției cu Covid-19.

2. Vitamina C (minim 1.000 mg x 4/zi)

3. Zinc (50 mg x2/zi)

4. Clorură de magneziu (200 – 300 ml/zi dintr-o soluție 2,5%)

5. Omega 3 (2 – 4 g/zi)

6. Seleniu (200 mcg x 2/zi)

7. Melatonină (12 mg/zi la culcare)

8. Quercetin (1.000 – 2.000 mg/zi)

Biofizicianul Virgiliu Gheorghe, despre combaterea pandemiei

Într-un interviu Active News, dr. Virgiliu Gheorghe susține că această pandemie poate fi asociată cu un război și trebuie să ne comportăm ca atare. Din aceste motive a apărut și noul studiu despre Covid realizat de cercetătorul român.

„E vorba de un război pe care îl pierdem pentru că nu ne-am hotărât încă să ieșim la luptă. Se petrece un lucru ciudat căruia nu-i găsesc explicație. Există o imensă literatură științifică care vorbește despre prevenția în COVID sau să spunem măsurile cele mai potrivite pentru contractarea unei forme ușoare, există cu mult mai multe studii privind ce trebuie făcut în primele 7 zile de la debutul simptomelor, precum și pentru următoarele două săptămâni și, totuși, toate acestea nu sunt rezumate nicăieri în mass-media în tot ce înseamnă promovarea bolii, căci asta avem în ultimă instanță.

Informarea corectă, o particularitate importantă în combaterea Covid-19

Biofizicianul Virgiliu Gheorghe punctează în interviul acordat importanța crucială pe care o are informarea în lupta cu această pandemie.

„Să ne informăm cât mai bine. Se citește enorm de multă literatură de cea mai proastă calitate pe internet. Se pierd ore, sute de ore în talk show-uri interminabile pe tema COVID-19 și mulți dintre oameni chiar au o deschidere intelectuală destul de mare și ar putea cu mult mai mult. Cred că dacă numai o mică parte a acestui timp ar fi dedicată informării, aprofundării unor cunoștințe medicale minime privind această afecțiune am putea să micșorăm puțin anumiți factori de risc unde putem interveni mai repede și mai ușor, dar cel mai important, boala nu ne-ar lua pe nepregătite. Vom ști ce să facem imediat ce ne-am contaminat, realizând fără confuzie acest lucru și vom începe imediat tratamentul cu suplimente, care ajută enorm, dar și o abordare antivirală cu ajutorul unui medic care deja e bine informat și experimentat în această boală.

Dacă s-ar face numai atât și cred că s-ar câștiga mai mult decât ne putem imagina la scara unui popor. Acesta ar trebui să fie în fond și rolul mass-mediei, al informării populației, rol pe care astăzi nu și-l asumă. Nădăjduiesc ca materialul pe care l-am adus la cunoștința publicului românesc să suplinească această inexplicabilă lipsă de informare privind cea mai contagioasă boală virală cunoscută până acum și să fie ajutați astfel oamenii cât mai bine.”, a declarat Virgiliu Gheorghe.

Citește și A apărut o nouă formă de COVID-19 care se răspândește rapid.