Top 3: Cele mai așteptate filme ale noului an Magazin

Top 3: Cele mai așteptate filme ale noului an

Anul 2019 va fi unul extrem de spectaculos pentru iubitorii de filme din toată lumea. Dacă în ultimii ani pare că au lipsit oarecum producțiile de anvergură, iată că anul acesta vom fi răsfățați cu producții impresionante.

Iată mai jos care sunt cele mai așteptate trei filme ale anului 2019:

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

Așa se numește noul film semnat de Quentin Tarantino, unul dintre cei mai iubiți cineaști din istoria cinematografiei mondiale. Ceea ce face acest film să fie atât de așteptat, dincolo de prezența în scaunul de regizor al lui Quentin, este distribuția impresionantă, alcătuită din nume precum: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Michael Madsen, Kurt Russel, Tim Roth, Margott Robbie.

Pelicula se va concentra asupra crimelor comise în anii 60 de clanul Manson și, conform puținelor declarații ale celor implicat, va fi unul extrem de caracteristic lui Tarantino: violent, amuzant, înfricoșător, delicios. One Upon A Time In Hollywood va avea premiera mondială pe data de 24 iulie.

THE IRISHMAN

Noul film semnat de Martin Scorsese și produs de Netflix se bucură de unul dintre cele mai mari bugete: peste 170 de milioane de dolari. Dar dacă ne gândim că Scorsese va lucra pentru acest proiect cu actori precum Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, parcă înțelegem de ce va costa atât.

The Irishman va fi lansat în decursul acestui an, necunoscându-se exact data oficială până la această oră.

STAR WARS IX

De Crăciun, Star Wars revine cu episodul IX al uneia dintre cele mai celebre francize cinematografice din lume. Este filmul care închide trilogia începută în 2015, cu The Force Awakens și continuată în 2017 de The Last Jedi. Inutil să spunem că fanii Star Wars așteaptă cu sufletul la gură finalul acestui capitol, care va fi regizat de J.J. Abrams.

John Williams, compozitorul care a făcut celebră tema din Războiul Stelelor în toată lumea, a anunțat că acesta este ultimul film din seria Star Wars la care va lucra.