Mască facială din ingrediente naturale: Top 6 variante! Magazin

Mască facială din ingrediente naturale: Top 6 variante!

Produsele naturale au fost întotdeauna favoritele femeilor. Uită de cheltuitul timpului și banilor la centrul spa local. Urmează aceste rețete simple și răsfață-te cu masca facială perfectă, făcută în casă.

1.Mască din banană și iaurt

Bananele conțin vitamina A, vitamina B, vitamina E și potasiu. Toate acestea sunt importante pentru o piele hidratată, fină și netedă.

Cum o faci: Amestecă o banană medie cu 4 linguri de iaurt și 2 linguri de miere. Las-o să se usuce 10-20 de minute, apoi clătește cu apă rece.

2.Mască din lapte

Vrei ca fața să ți se simtă învigorată? Folosește această combinație.

Cum o faci: Amestecă 4 linguri de lapte praf cu puțină apă, cât să obții o pastă groasă. Întinde-o pe toată fața și las-o să se usuce complet. Clătește cu apă călduță.

3.Mască cu ovăz

Această mască naturală îți va face tenul să arate și să se simtă mai bine.

Cum o faci: Amestecă 120ml apă fierbinte cu 5-6 linguri de ovăz. După ce le lași deoparte 2-3 minute, adaugă 2 linguri de iaurt, 2 linguri de miere și un albuș de ou. Aplică un strat subțire și lasă-l să se usuce timp de 10-15 minute. Clătește cu apă călduță.

4.Mască cu lămâie

Lămâia conține acizi exfolianți care ajută la dispariția punctelor negre și a acneei.

Cum o faci: Amestecă sucul dintr-o jumătate de lămâie cu o lingură de miere. Aplică pe față, așteaptă 15 minute și clătește cu apă călduță.

5.Mască din căpșune si iaurt

Folosește această mască pentru o piele fina și netedă.

Cum o faci: Zdrobește câteva căpșune coapte cu 3 linguri de migdale măcinate. Adaugă 2 linguri de iaurt si amstecă. Aplică pe ten, așteaptă câteva minute și clatește.

6.Mască cu drojdie

Aceast tratament este destinat celor cu tenul gras, pentru o curățare profundă.

Cum o faci: Combină conținutul unui plic de drojdie uscată cu 3 picături de suc de lămâie și 2 lingurițe de apă. Întinde amestecul pe față și clătește după 10-15 minute.

Citește și Ingrediente naturale folosite pentru înfrumusețare.

Sursă foto