Trailerul sezonului final din Game of Thrones a depășit 21 de milioane de vizualizări în mai puțin de o zi Magazin

Trailerul sezonului final din Game of Thrones a depășit 21 de milioane de vizualizări în mai puțin de o zi

Întreaga planetă pare că este la picioarele celor de la HBO și ale producătorilor unuia dintre cele mai de succes seriale de televiziune făcute vreodată, pe care mulți îl consideră cel mai mare al tuturor timpurilor. Așteptările cu privire la ultimul sezon din Game Of Thrones (Urzeala Tronurilor) sunt uriașe, iar trailerul de promovare a sezonului 8, care va închide seria, a demonstrat acest lucru: peste 21 de milioane de vizualizări au avut cele două minute de imagini din ultimul sezon. Iar asta în doar 19 ore de la publicarea acestora pe canalul de YouTube al seriei!

Așteptările sunt atât de mari, încât la doar câteva minute după publicare au apărut instantaneu zeci de filmulețe și sesiuni video în direct care dezbăteau, cadru cu cadru, ceea ce se întâmplă în cele 122 de secunde (două minute și două secunde) publicate de televiziunea americană.

Fenomenul Game Of Thrones este atât de mare, încât oamenii donează pe YouTube sume considerabile creatorilor de conținut video care analizează și explică în detaliu ceea ce se întâmplă în serial și acelora care lansează ipoteze cât mai credibile cu privire la modalitățile în care seria se poate încheia în luna mai.

Producătorii serialului au luat o pauză de doi ani de la sezonul șapte, pentru a avea timp să pregătească așa cum trebuie marele final al seriei bazate pe cărțile scrise de George R. R. Martin. Aceștia au anunțat că marea bătălie de la final va fi cea mai lungă și mai spectaculoasă astfel de scenă filmată vreodată.

Chiar dacă ultimul sezonul va avea doar șase episoade, fiind cel mai scurt din acest punct de vedere din toată seria, acestea vor avea durate mai lungi. Conform unor anunțuri, se pare că primele două episoade vor avea câte o oră, în timp ce ultimele patru, care vor conchide seria vor avea fiecare câte 80 de minute (o oră și 20 de minute).

Ultimul sezon din Game of Thrones va debuta pe 14 aprilie, în exclusivitate la HBO.